Sõbrapäev Gustav köögiakadeemias • Gustavi köögiakadeemia
Pidulik 5-käiguline õhtusöök 14.veebruaril kell 19.00
See on eriline ja ainulaadne õhtusöök, mille käigus saavad külalised vahetult jälgida, kuidas 5-käigulise menüü road valmivad. Kokad ja baarmanid jagavad toitude ja jookide valmimisel teiega restoranielu põnevaid saladusi.
Chef de Cuisine: Paul Zujenkov ja Arvo Sulu
Cocktail master: Kristo Sauela
Menüü:
I Veise sisefilee tartar / ponzu yuzu vutimuna / suitsupaprika majonees / šalottsibul / pastinaagi-kartuli crumble
II Tiigerkreveti ceviche / röstitud tsitruste vinegrett / maasikas / estragoniõli / marineeritud nuikapsas / wakame krõps
III Kanasüdame-nuikapsa ravioolid juurselleri pastast / köögiviljapuljong / astelpaljukaste kanarasvaga / tilliõli
IV Veise sisefilee steik / pastinaagikreem / rosmariiniporgand / karameliseeritud šalottsibul / Romesco kaste / pitsleib
V Tumeda šokolaadi puding / piimašokolaadi crumble / kakaoküpsis astelpajuga / pastinaagijäätis / besee
Menüüga on sobitatud kokteilid mis on hinnas.