Eesti vs Jaapan • 2022 IIHF Ice Hockey U20 World Championship

Сб 18.12.2021 kell 19:30

Algab IIHF U20 maailmameistrivõistluste I divisjoni B-grupi turniir Tallinnas!

Möödunud aastal ära jäetud IIHFi esimese divisjonide turniirid tulevad tänavu taas! Juba detsembris on võimalik Eesti U20 koondist näha heitlemas maailma paremikku kuuluvate koondistega ning seda kõike koduseinte vahel Tondiraba jäähallis.

Jäähoki I divisjoni B-grupis pakuvad Eesti U20 koondisele tugevat konkurentsi Sloveenia, Prantsusmaa, Poola, Ukraina ja Jaapani noortekoondised.

Viimati 2019/2020 hooajal toimunud turniiril saavutati kokkuvõttes viies koht. Toona kohtuti Ukraina ja Prantsusmaa U20 koondistega, kellelt tuli vastu võtta kaotus ning alistati Itaalia, keda tänavu asendab Jaapani U20 koondis.


Piletiinfo:
0-6-aastased tasuta
Sooduspilet 7-18-aastased (k.a.) ja pensionärid


Tulenevalt riiklikest piirangutest on üritusel pealtvaatajate piirmahuks 1000 inimest.
Eesti Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud COVID-19 info mängule sissepääsemiseks.

Mängule sisenemiseks tuleb esitada üks järgnevatest tõenditest:

  • COVID-19 vaktsineerimiskuuri läbimise tõend
  • COVID-19 läbipõdemise tõend, mille diagnoosi kinnitava SARS-CoV-2 testi tegemisest või diagnoosi kinnitamise kuupäevast ei ole möödunud rohkem kui 180 päeva
  • Spordi- ja liikumisüritused on alates 12. eluaastast lubatud vaid tõendi alusel. 12–17-aastased võivad spordi- ja liikumisüritustel osaleda ka negatiivse PCR või antigeeni kiirtesti alusel, 18-aastased ja vanemad võivad eelnevates tegevustes osaleda üksnes COVID-19 haiguse läbipõdemise või vaktsineerituse tõendi alusel.

Tõend tähendab:

  • 12–17-aastase isiku puhul COVID-19 haiguse läbipõdemist, vaktsineeritust, vaktsineerituga võrdsustatust ja SARS-CoV-2 RT-PCR või SARS-CoV-2 antigeen-RTD testide negatiivseid tulemusi.
  • Täisealiste puhul COVID-19 haiguse läbipõdemist, vaktsineeritust, vaktsineerituga võrdsustatust.

NB! Alates 29.10.2021 laieneb maski kandmise kohustus kõikidele siseruumis toimuvatele tegevustele, sh kontrollitud tegevustele. Maski ei pea kandma alla 12-aastased isikud ning olukordades, kus see ei ole mõistlik, nt sportimise ajal.

Kohapeal testimise võimalust ei ole.

Positiivse testi tulemuse korral või vaktsineerimistõendi puudumisel piletiraha ei tagastata.

Читать далее

Предварительная продажа окончена